De SBBU Corona-teststraat

De SBBU heeft het initiatief genomen om een eigen Corona-teststraat in te richten voor bedrijven een ZZp-ers in Uden en omstreken. Dit omdat de druk op de Covid-teststraten van de GGD enorm toeneemt en de wachttijd om te testen steeds verder oploopt.
 
Juist als ondernemer sta je voor een enorme opgave en is het van belang dat je snel weet of je medewerkers in geval van klachten wel of niet inzetbaar zijn. Uiteindelijk leidt iedere niet-inzetbare medewerker tot extra kosten. Doel van de SBBU Corona-teststraat is dan ook het omzeilen van de lange wachttijden bij de GGD. Sneller testen moet voorkomen dat personeel langer dan nodig thuis komt te zitten en de kosten voor ondernemers en werkgevers onnodig oplopen.
 
Heb je medewerkers met coronagerelateerde klachten? Of wil je ze uit voorzorg laten testen om er zeker van te zijn dat ze het coronavirus niet hebben opgelopen? Zorg dat jouw medewerkers snel duidelijkheid hebben door ze te laten testen!

Vanaf maandag 26 oktober bieden we sneltesten aan! De kosten per test bedragen € 80,00 inclusief b.tw. 

De link om je hiervoor aan te melden wordt op 26 oktober geplaatst.De voordelen op een rij:


Medewerkers hoeven de auto niet te verlaten.
Korte doorlooptijd, medewerkers kunnen op korte termijn getest worden.
Uitslag binnen 1 uur.
 

Hoe plan je je test?


Een afspraak maken is niet nodig. 
Bestel je ticket online en ga naar de teststraat. 
 

 


Locatie Corona-teststraat

E27 Lichtfabriek
Frontstraat 2
5405 AK Uden

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0413-249972 of bel direct met Meditel via: 085- 0736677.

 

 

Geïnteresseerd?

SBBU Neem contact met mij op.  
info@sbbu.nl  
0413-249972