Vastgoedcriminaliteit

Beseft u dat dit alle pandeigenaren kan overkomen en dat u als eigenaar wettelijk verantwoordelijk bent voor de activiteiten die in uw pand plaatsvinden?
 

Criminelen kunnen leegstaande, maar ook reeds verhuurde panden huren en deze gebruiken voor criminele activiteiten. Ook in Uden is dit al meermalen het geval geweest. Zo is er enige tijd geleden in Uden een drugslab met daarbij twee doden aangetroffen. Maar er zijn ook al vaker hennepkwekerijen in bedrijfspanden gevonden. Dit is niet alleen strafbaar, maar levert ook gevaar op, bijvoorbeeld als het gaat om brandveiligheid. Daarnaast trekt een pand waar criminelen zitten, ook andere criminelen aan die zich op of rond het bedrijventerrein ophouden. De criminelen schromen er ook niet voor om eigenaren onder druk te zetten.
 
Vraagt u zich weleens af wat u zelf kunt doen om uw bedrijfspand veilig te verhuren?

Al deze vragen zijn aan de orde gekomen tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over het voorkomen van misbruik vastgoed op 11 mei 2015. Daarnaar is e.e.a. voor u samengevat in een handige flyer, die u hier kunt downloaden.

         

 

Geïnteresseerd?

Maarten van Helden Neem contact met mij op.  
m.vanhelden@sbbu.nl  
06-51158519